O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

петак, 24. новембар 2017.

BAHAMA MAMA BRONZER BY THE BALM

Zdravo svima i dobro došli na moj blog. U današnjem postu pisaću vam o Bahama mama brozeru od The Balma, koje ima veoma inspirativno pakovanje, pogotovu kad krenu ovi hladniji dani a sa njima i moja patnja za letom i morem.
A to fenomenalno pakovanje izgleda ovako




Recite zar nije inspirativno? Toliko da baca u drugi plan ono što je unutra.

     Pakovanje je od kartona, na magnet, i to odličan, neće se otvarati ukoliko ga budete nosili u torbici, veoma je praktično i skockano. 
Sadrži ogledalce što pakovanju daje dodatnu otmenost a i za novac koji ċete dati za ovaj bronzer i ne treba očekivati ništa manje.




     Boja bronzera kada ga otvorite ne dajte da vas zavara, jer na prvi mah deluje pretamno, ali obzirim da nema toliku pigmentaciju to neće tako izgledati na vašem licu osim ako ga ne nadogradjujete.
     Odličan je jer je mat i to iz dva razloga po meni. Prvi jer se može koristiti i za konturisanje lica a drugi je zato što je za problematičnu kožu i kožu sklonu bubuljicama preporučljivo koristiti mat bronzere i rumenila.
     Boja ovog bronzera je savršena jer nema onog narandžastog tona. Savršeno se blenda i uklapa, opet kažem nije toliko pigmentovan pa moze i na svetliji ten, što je moj slučaj, a ko ima tamniji ten može ga nadogradjivati. Ja ga koristim uglavnom za večernje izlaske, što je sad redji slučaj.
   Takodje dobra stvar je i to sto je kompaktan i ne trusi se, odlicno reaguje i na četke od prirodne i na četke od sintetičke dlake. Ono što mu je mana je cena koja je 2560 dinara, bar što se lilly drogerija tiče, ali za ovaj novac dobićete višenamenski proizvod koji takodje mozete koristiti i kao senku što nisam napomenula prethodno.


     Nadam se da vam se post svideo, pišite mi o čemu bi ste voleli još da vam pišem.




Hvala na pažnji 😘

1 коментар:

  1. Lovely product! Look so useful. Wonderul post daring, so nice,original and interesting! Love it!
    Enjoy in weekend! Follow u!

    New post is on my blog.
    Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши