O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

уторак, 2. јануар 2018.

Njegovo veličanstvo - WELEDA

Dugo već pripremam ovaj post, dugo jer, čini mi se šta god bih napisala bilo bi malo a vi bi ste mislili da preterujem.
A verujte mi na reč, neću preterivati kada kažem da su proizvodi ovog brenda savršenstvo. Evo kako sam ja čula za njih...
Nije to bila nikakva reklama, oglas, transparent. Pre dve godine baš u ovo vreme, kada je Ilija imao 5 meseci, moja velika prijateljica koja zivi u Beogradu nakon moje kuknjave o strijama koje sam imala nakon prodjaja mi je samo rekla: "daj mi adresu šaljem ti nešto da probaš, samo da probam da ga nadjem, kupila sam ja to mojoj Aleksandri (ćerki) bukvalno joj je maklo strije a nije ni celu bočicu potrošila (nakon naglog mršavljenja su se pojavile). "
Marka, tada, meni ni malo poznata po imenu, ali ljudi moji o njoj treba pričati na sva zvona!
Kako to inače biva kod nas, to poslaću ti završilo se tako što je ona došla kod mene i donela mi najbolji poklon za svaku zenu. 


Weleda ulje protiv strija. Originalno piše da je za masažu trudnica protiv strija. Ja sam ga korostila nakon porodjaja i u vreme druge trudnoće, i dalje ga koristim.Cena će vam možda delovati visoka ali možete kupiti kada su akcije uglavnom 20% niže, ili u apoteci  Srbotrade online -Weleda ulje, gde uvek sve nadjem po najpovoljnijim cenama, i verujte mi na reč ovo uopšte nije puno za ono što ćete dobiti, a to je 100 ml bukvalno nepotrošivog proizvoda. Dolazi u staklenoj zelenoj providnoj bočici a sve to lepo upakovano u prepoznatljivu zuto belu kutiju koju sam ja bacila, jer ja to ne čuvam. Sadrži: ulje badema, ulje jojobe, ulje pšeničnih klica, arnika... 

Kao što rekoh, nepotrošiv proizvod jer je potrebna veoma mala količina da zadovolji potrebe tako da nanesite na vrhove prstiju da ne bi ste preterale. Ima prijatan miris, nije potrebno puno vremena da koža upije proizvod a posle toga je glatka i mekana.
Strije postaju manje vidljive već nakon par dana redovnog nanošenja (dva puta dnevno). I veoma je bitno da krenete sa korošćenjem dok su strije još mlade da tako kažem i nećete imati nikakvih ožiljaka.

Nakon upoznavanja sa ovim prpizvodom malo sam izguglala i o prpozvodjaču i iznenadila se činjenicom da ovaj brend postoji više od 90 godina i da je reč o prorodnoj kozmetici.

Više o proizvodima i o samoj kompaniji možete pokledati na WELEDA SRBIJA
A ja vam pripremam drugi post gde ću pisati o onome što posedujem njihovo iz baby programa. 
Hvala što me pratite, želim Vam sve najlepše u novoj i da vama i meni bude uspešna baš kao i kompanija o kojoj sam pisala u svom prvom novogodišnjem postu 💋💋💋

4 коментара:

  1. Jako interesantan proizvod, izgleda mi zaista korisno. Ja za strije obicno koristim 'Šaljićev melem' i koristan je. Ali cu rado probati ove proizvode. Divna recenzija draga moja!

    Happy New Year!
    My blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs
    New post is here, Maleficent ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam tokom cele trudnoce prve ali nije mi bas pomogao, kako kome sve zavisi od koze. Hvala na komentarima puno mi znaci svaka sugestija :*

      Избриши