O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

петак, 2. фебруар 2018.

KUPOVINA SA GAMISS-a WOMEN

E, pa konacno da zasednem i da vam ispisem sta sam to sve kupila sa sajta GAMISS.
A kupila sam blago receno svasta... Sve sam uzimala za poklone za prosle praznike i evo sada da podelim sa vama sta je tu svega bilo.

Prvo je ova neobicna haljina koja se moze nositi i kao tunika, odlicno prikriva stomak i odlicna za nas eleganto popunjene :) na slici kako meni stoji a vi je mozete detaljnije pogledati klikom na sledeci link





Sledece je takodje haljinica/tunika koju mozete videti na slici kako mi stoji, ima dzepove sa strane, veoma udobna i prijatna.
Lepse je mozete videtki klikom na sledeci link, ima je u vise boja.

 

Na slici ispod je kaputic koji sam uzela mami, nije debeo za prolece/jesen model. mnogo lepo stoji, od dobrog je materijala, ima dva zipa, detaljnije mozete pogledati klikom na sledeci link:

 


Sledece je klasicna crna haljicnica za koju sam omasila velicinu, tj pisalo je uni realno je s/m, ali je veoma prijatnog materijala, manji su  modeli u odnosu na velicinu uni koja obicno moze do l, takodje se moze nositi i kao tunika, crna naravno u mojoj omiljenoj boji kao i sve prethodno :D
Mozete je pogledati klikom na link ispod:


Da razbijemo svo ovo crnilo uzela sam ovu boksericu. Na slici mi je delovala crveno, uglavnom ona je borde boje, materijal nije cist pamuk ima spandeksa, i futromana je, meni uzasno stoji jer mi se bas vidi stomak u njoj tako da ona ide dalje.
Vi klik na link:
 >>>Casual Round Collar Stripe Letter Pattern Long Sleeves Women's Coat - Red



E za ovaj kuapci je interesantno da sam ja mislila da je majcica, ne citajuci naslov lepo, uglavnom vel xxl, delovala mi je lepo za poklon, elem, stize kupaci ja se odusevila. velicina ne odgovara velicini xxl realno je l. Prelepo stoji, meni ne zbog stomaka, meni ni jedan nece stajati dok ne smrsam tako da neama mojih slika u njemu :D.
Vi ga mozete pogledati klikom na link ispod. 

>>>Plunging Neck Skirted One Piece Swimsuit - Black  


 Narednu stvar mozte lepo videti samo ukoliko kliknete na link 
>>>Stylish Long Sleeves Solid Color Belt Hooded Trench Coat For Women 
Na slici koju sam ja napravila se uopste ne moze videti lepo, stigne izguzvana da se pitate pobogu sta je ovo, kada se ispegla vec je druga prica. Zamerka, kargigan je pretanak moze samo preko majce neke u toplijim danima.


Nadam se da vam se svideo moj izbor, u narednom postu videcete muske stvarcice koje su mi stigle.
Hvala sto me pratite :*
 

3 коментара: