O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

понедељак, 29. јануар 2018.

KUPOVINA SA ZAFULA

   Drage moje evo mene u novom postu o kupovini sa sajta ZAFUL koju sam nestrpljivo isčekivala i ovo mi je bila najuzbudljivija kupovina do sad, a u nastavku ćete pročitati i zašto.


    U nekoj od mojih listi želja bilo je par haljinica/tunika i evo koju sam ja to izabrala.





    Od svih ova mi je bila nekako najlepsa zbog boje, vesela je i letnja, i jeste letnja jer je od tanjeg materijala ali ja sam je iskombinovala kao tuniku pa moze i jedna i druga varijanta. Preslatka je uzivo i jako je udobna jer je sirkasta i osecate se nekako slobodno. Trake na rukama ne stezu, nije neudobna, veoma je prijatna, jedino sto mora da se pere na ruke i da se pegla, ali vredi te muke.
Ovako ona izgleda na meni a detalje, cenu, mozete pogledati ukoliko kliknete na sledeći link:

>>>Off Shoulder Flare Sleeve Embellished Dress - Yellow
  Drugo iz ove porudzbine što mi je stiglo jesu ove pantalone koje sam iskombinovala uz ovu tuniku/haljinicu. Možete ih videti ukoliko kliknete na sledeći link:

>>>High Waisted Ninth Skinny Stretchy Jeans - Black 



   U prethodnim kupovinama kupila sam iste ovakve ali broj manje, inace je kalup za broj manji, toliko su dobre i kvalitene, i rastegljive da sam uzela i broj veće kako bi ih nosila sad, a manje odložila da sačekaju neka bolja vremena kada budem doterala liniju.

    I treće što mi je stiglo a što je ovh kuovinu učinilo najuzbudljivijom je tepih staza.




    Gledam je već mnooogo dugo, previše, jer obožavam morske motive, stvari...
   Nikako se nisam usudjivala da je poručim jer iako joj je cena povoljna plašila sam se koliko je teška i koliko će me odrati carina. Ja sam to zamisljala kao klasocnu tepih stazu ali nije. Ona je lagana, imaterijal je kap ćebe bukvalno sto je čini veoma toplom a odozdo je platno. Ima raznih dezena ne zna se koji je lepsi.
Izbor mozete videti klikom na sledeci link:

>>> Home & Living / Home Decor / Rugs & Mats


                                HVALA NA PAZNJI :* 

1 коментар:

  1. Hello,

    as always a great article. I read well. I see you know what you're doing and you're going.Just the next one. You have my support.

    http://bit.ly/earn-MONEY

    ОдговориИзбриши