O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

четвртак, 21. јун 2018.

ZAFUL WISHLIST



Evo mene opet, naravno vrljala po svom omiljenom ZAFUL sajtu, u potrazi za nekim sitnicma koje su mi potrebne za more, porucila par stvarcica koje cu vam sve uslikati kada bude stiglo. Ovog puta sam zaglavila na dvodelnim kompletima, koje ja, zbog mog problema sa kilogramima, na zalost necu moci poneti ovog leta, ali zato sam htela svima Vama koji ovo mozete obuci, pokazati sta sam ja to izdvojila kao favorit.
Zaful, kao sto je vecini i poznato stalno ima neka snizenja, kupone tako je i sada.

Prvo i moj the best je ovaj sasavi komplet koji cu ukoliko ga bude bilo dogodine, sasvim sigurno uzeti sebi. U mojoj omiljenoj boji, crna sa sasavim printom, siri neku pozitivu, mene je nasmejao, i sasvim sigurno bi svakom zapao za oko, mislim da nema onog ko ne bi pomislio "simpaticno je" i izmamio mu osmeh kao i meni.




Kompletic, cenu i ostale detalje mozete videti klikom na sledeci link: >>>Smile Print Cami Shorts Set



Moj drugi izbor je, opet isti dezen, Adams style sto bi smo rekli, predivan set suknja i top. Podjednako dobro bi stajao i mrsavicama i nama sa oblinama (samo da nije stomaka kao da se nisam porodila :D ), nisam sigurna da cu ga kupiti sebi dogodine ali sasvim sam sigurna da bih volela da ga vidim na nekom, prelep je, moze biti i kao casual varijanta i kao neka elegantnija varijanta uz visoke potpetice, savrsen.





Komplet i detalje mozete pogledati klikom na sledeci link: >>>Striped Flare Sleeve Top And Skirt Set



I trece, najteze za izbor, jer ima stvarno previse prelepih modela, ali prva dva su mi top, pa mi je za trece bilo najteze da se odlucim, komplet u morskom stilu, plavicast, jako interesantan jer je duzih rukava, lagan, ima puno ovakvih modela, razlicitih boja i dezena, videcete prilikom posete sajta.




Konkretno ovaj mozete pogledati klikom na sledeci link: >>>Tied Printed Crop Top And Smocked Shorts


Nadam se da Vam se moj izbor svideo, hvala sto me pratite <3

Нема коментара:

Постави коментар