O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

петак, 20. април 2018.

KUPOVINA SA ZAFUL SAJTA

05:20 2 Comments
Pozdrav svima, dugo me nema sa pisanjem, ali kako su mi se deca razbolela i u borbi sa boginjama malo sam se povukla.
U ovom post napusacu vam sta mi je to stiglo sa sajta >>> ZAFUL
Verujem da će vam se dopasti obzirom da je ovo bila kupovina za kucu.
Isla sam na rizik vezano za carinu obzirom da nekad naplate nekad ne zavisi od tezine.

Prvo sto mi je bilo neophodno je nožić za ljustenje. Ovaj mi se dopao jer je neobičnog i simpatičnog dizajna, dvostran je tako možete napraviti i dublje rezove ukoliko se okrene druga strana. Skeptična sam bila dok nije stigao jer je bio oko 3$ ali veoma sam prikatno iznenadjena kvalitetom, nozevi se ne mrdaju, cvrsti su i stabilni, jednostavno je za rukovanje i definitivno nisam pogresila. Uzela sam ih dva komada.
Na zalost trenutno ih nema na stanju ali mozete razgledati cega ima klikom na sledeci link: >>>Accessories



I famozna tepih staza koje obozavam.
Nije klasicna, nije teska i moze se strpati u masinu što me raduje. Već imam jednu ovakvu, ovu sam uzela mami. Veoma mi se dopao dezen, volim sto su tri d.



Mozete  pogledati sta sve od kucnog dekora ima klikom na sledeci link posto je ove staze nema na stanju : Accessories / Home


Pored ovoga uzela sam i ponjavu za kupatilo, koja je po principu ove tepih staze isto, mekana, mala je lepa je kao ukrasni detalj, pogodna za pranje u masini, takodje nema na stanju, nadam se da ce ih dobijati.
Klikom na link mozete videti odevne predmete koje imaju: >>>WOMEN



TO JE TO U OVOJ KUPOVINI. MALO SAM SE PRIMIRILA ALI NADAM SE SKOROM POVRATKU PISANJU :)