O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

четвртак, 8. фебруар 2018.

Zaful wishlist

Kao sto znate sajt koji najcesce posecujem i sa kog najcesce kupujem je ZAFUL.
U ovom postu pripremila sam vam moju novu listu zelja obzirom da cu opet porucivati, mozda nesto od ovoga izaberem  a mozda se i vama svidi.


Obzirom da je za mene leto iza coska :D razgledam letnje stvari, i naletela sam na ovaj sorc, koji realno ja ne mogu da nosim ali morala sam ga predloziti vama jer je predobar pa ga mozete videti klikom na link ispod






Drugo sto mi je zapalo za oko i sto mislim da bi se i vama svideo je ovaj kratak kombinezon, letnji i nekako romantican, prelepa aplikacija, prelepe boje, i verujem da stoji savrseno. Mozete ga pogledati klikom na link ispod






I poslednje u listi zela je kupaci. Morate definitivno videti sav izbor jer je nemoguce odluciti se, ima toliko lepih modela, dezena, sasavih kreacija da ja bih ih sve pokupovala, Ja sam u moru izdvojila ovaj a vi izdvojite vreme i pogledajte kompletnu ponudu, konkretno ovaj mozete pogledati klikom na sledeci link: 





Nadam se da vam se svideo moj izbor, svakako ako odete da pogledate ostavite vise vremena za to jer uhvatice vas vrtlog svega i svacega.


Hvala sto me pratite :*

3 коментара: