O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

субота, 30. децембар 2017.

Kupovina sa Gamiss-a/čizme preko kolena

00:04 0 Comments
Zdravo svima. Evo mene sa novim postom i naravno novim sajtom na koji sam naisla. Ovoga puta u pitanju je sajt GAMISS.

Ovde sam uglavnom gledala čizme preko kolena i kako to ide kod mene idemo od najlepših 😀.

Prve koje su mi zapale za oko i zbog kojih sam i krenula da razgledam cizme, su ove teksas čizmice.




Pored toga sto cizme preko kolena nikad nece izaci iz mode mislim da ni teksas nikad nece tako da je ovo stva u koju se definitivno vredi ulosžiti. 
Predivne su jednom rečiju a vi ih mozete pogledati detaljnije klikom na sledeći link:


Druge koje su me podjednako oduševile kao predhodne su ove džombaste malo 😀



Sigurna sam da će mišljenja biti podeljena  ali ljudi moji koliko ja volim ovu džombastu obuću to je čudo. Ovo je neka opustena varijanta i uz svasta se može kombinovati. Možete ih detaljno pogledati klikom na sledeći link:

I poslednje ali ne i manje lepe su ove klasične, neupadljve, bez ikakvih detalja. Ali odlicne u svakom pogledu i za svaku kombinaciju apsolutno. Možete ih pogledati detaljnije klikom na sledeći link:




Nadam se da vam se moj izbor svdeo. U nekim od narednoh postova videćete sta sam ja to ppručila (kada bude stiglo).
Hvala vam što me pratite 💋

уторак, 26. децембар 2017.

KUPOVINA SA DRESSLILY-ja BROJ DVA

05:55 0 Comments
POZDRAV SVIMA U NASTAVKU VAM PISEM STA MI JE TO JOS STIGLO SA DRESSLILY-ja
PRILIKOM OVE KUPOVINE SEBI SAM UZELA TRI BLUZICE, JEDNA ME JE SKROZ ODUSEVILA DRUGE TU I TAMO. ALI POCECEMO OD NAJLEPSE STVARI :). TAKO JA I U ZIVOTU KO NA POSTOVIMA, PRVO ODRADIM ONO STO MI JE MILO PA ONDA ONO STO BAS I NIJE :D.
BLUZICA KOJA ME JE ODUSEVILA PRE SVEGA SVOJIM KVALITETOM, PRELEP PAMUK, KOMBINACIJA JE PAMUKA I SPANDEKSA.PREMEKANA, PREUDOBNA, ODLICNA ZA KOMBINOVANJE. MODERNA JER JE U OMBRE FAZONU, SUPER PRIKRIVA STOMACIC, SVE NAJ NAJ O OVOJ BLUZICI KOJU MOZETE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Front Twist Long Sleeve Ombre T-shirt




DRUGA BLUZICA KOJE JE STIGLA JAKO MI SE SVIDELA NA SAJTU, ZBOG BOJE, ZBOG NATPISA, JA OBOZAVAM NATPISE, ALI NIJE MI SE TOLIKO DOPAO MATERIJAL, JA GA BAS I NE PODNOSIM, U PITANJU JE KOMBINACIJA POLIESTERA I SPANDEKSA, PA ETO KOME NE SMETA SIGURNO CE BITI ODUSEVLJEN. MOZETE JE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>> Thanksgiving Letter Print Thankful Top


TRECA PO REDU ME JE NAJMANJE ODUSEVILA, TAKODJE KAO I PRETHODNA ZBOG MATERIJALA KOJI MI NE PRIJA, MESAVINA POLIESTERA I SPANDEKSA. ONA JE NAPRED SKROZ OTVORENA MODEL MI SE JAKO SVIDEO, MORA NESTO ISPOD DA SE NOSI, JA SAM IMALA U GLAVI KADA SMRSAM ISPOD NEKA CRNA MAJCA.
KAKO IZGLEDA MOZETE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Marled Button Embellished Plunging Top



DOK PISEM OVAJ POST UPRAVO MI JE STIGAO VELIKI PAKET SA DRUGOG SAJTA, NAREDNIH MESEC DANA POSTAVLJACU VAM PO DVA LINKA STA SVE IMA TAMO ZANIMLJIVO. SNIMILA SAM I VIDEO I USKORO CU GA POSTAVITI. BICE TO MOJ PRVI VIDEO I NADAM SE DA CE VAM SE SVIDETI ONO SOT SAM KUPILA, HVALA STO ME PRATITE :*

KUPOVINA SA DRESSLILY-ja

04:40 0 Comments
POZDRAV SVIMA <3
EVO MENE U NOVOM POSTU U KOM CU VAM POKAZATI STA MI JE TO STIGLO SA >>>DRESSLILY-ja .
U OVOJ KUPOVINI  UZELA SAM SEBI FARMERICE  I TRENERKU. 



TRENERKA ME JE ODUSEVILA. KADA SAM JE PORUCILA ISKRENO SAM JE PORUCILA JER MI JE DELOVALA UDOBNO I OPUSTENO, MISLILA SAM NEKA NEKA IMAM NESTO ZA PO KUCI DO PRODAVNICAE I TAKO, NISAM SE NADALA OVAKVOM KVALITETU ISKRENO. NIJE MI DELOVALA NA SLICI NESTO POSEBNO A JESTE, UZIVO JE STO PUTA LEPSA. DEBELA JE OD ODLICNOG JE MATERIJALA, VELICINE ODGOVARAJU NASIM VELICINAMA. JA SAM PORUCILA L, NECU VAM STAVITI SLIKU KAKO MI STOJI DA SE NE BI STE RAZOCARALI, JER PROSTO MENI JE OSTAO STOMAK OD PORODJAJA KOJI SE NIKAKO NE POVLACI, I TO NE DELUJE LEPO BAS NA MENI. MOZETE JE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Stylish Long Sleeve Hooded Sweatshirt + Slimming Solid Color Pants Women's Twinset




DRUGO STO SAM UZELA PRILIKOM OVE KUPOVINE SU FARMERICE. TANJI JE TEKSAS U PITANJU, VEOMA SU ZANIMLJIVE, NE STEZU U STRUKU I DUBOKE SU TAKO DA SU IDEALNE I ZA NAS PUNIJE. IMAJU IZVEZENE CVETOVE SA STRANE NA BUTINI I NA LISTOVIMA DOLE ISTO SA STRANE. NIJE PREVISE UPADLJIVO JER SU PLAVI CVETOVI UKLAPAJU SE UZ TEKSAS NEKAKO SE STAPAJU TAKO DA SU NEKA MIRNIJA VARIJANTA.
MOZETE IH POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Floral Embroidered Skinny High Waisted Jeans


NADAM SE DA VAM SE MOJA KUPOVINA SVIDELA, STIGLA MI JE JOS JEDNA PORUDZBINA SA OVOG SAJTA U KOME CU VAM PISATI U SLEDECEM POSTU.
HVALA NA PAZNJI :) :*



субота, 16. децембар 2017.

NOVOGODIŠNJI UKRASI

16:16 0 Comments
Zdravo moje dame, ukoliko me pratite na instagramu videle ste da novogodišnji ukrasi spadaju u moju svakodnevnu kupovinu 😂. 
Koliko ja volim novogodišnje praznike ja to ne mogu da vam opišem, radujem im se više od svakog deteta u to sam ubedjena i verujem u deda mraza i tačka. Mojoj deci niko neće srušiti tu iluziju, nisu je ni meni rušili, i kad sam shvatila da ne postoji, moji mama i tata su nastavili da budu moji deda mrazovi 😂 (i ako imam 32 godine i dvoje dece ja kukam za poklonom 😂😂😂).
Moja jelka je mala da bi stali svi moji ukrasi zato ja imam dve jelke. Ove godine okitila sam samo jednu u našem stanu. Sliku ću postaviti tek kada okačim sve ukrase jer nameravam da ih još kupujem ali želela sam sa vama da podelim gde sta ima jer će posle biti kasno.
Ove godine kineze sam posetila na sajtu i to na Aliexpres-u i stigla su mi tri prelepa andjelčića i srma koja je savrsena jer je čvrsta. Andjelčići su negde oko 400 dinara a srma ispod 100. Kad sam videla koliko su dobre poručila sam još, nisam sigurna da će mi stići do nove ali neka su neka ima 😁.





Najviše ukrasa kupila sam u RODI, što za nas što za poklon, jer su ove godine imali savršen izbor i izuzetno pristupačne cene. Evo nekih od ukrasa.





Takodje sam obišla i JYSK i to pre nego što je počela ova akcija sada. Sada su jako povoljni i imate preeeelepe ukrase za male pare, ja ću ga ponovo obići a ko je u mogućnosti neće se pokajati ako ode. Ja sam uzela samo one dve figurice cena za obe je bila 360 dinara. Odlične su jer mogu poslužiti kao višenamenski ukrasi ne samo za novu godinu.





A ove nedelje smo i obišli Jumbo, nemojte ići neće vam biti dobro...Milion ukrasa a ja sam izasla samo sa ovim sto ćete videti na slici. Znači tu nema šta nema, platu bih svoju ostavila. Cene su ok. Ovaj set srcića je 400 dinara, andjeo 60 a ova metalna jelkica 180.




Ostalo mi je jos da odem do URADI SAM, snaja je tamo našla par predivnih ukrasa koje želim da imam ako nadjem šta staviću slike na instagram🎄.
Nadam se da vam se ovaj post svideo i hvala na pažnji 😙

субота, 25. новембар 2017.

DRESSLILY BLACK FRIDAY WISH LIST

08:10 4 Comments



     Crni petak i moje nezaobilazno vrsljanje po rasprodajama
ovoga puta palo je na BLACK FRIDAY SALES na Dresslily sajtu.


     Razgledala sam svasssta sto mozete uraditi i vi ako kliknete ovde >>>BLACK FIDAY DEALS.
     Ono sto sam ja izdvojila u ovom postu i na sta sam obracala paznju su zimske stvari, konkretno jaknice, kaputici... Cene su fenomenalne, i vise nego korektne, obzirom na black fridey nisam ocekivala neki veci popust ali oni su razvalili.
     I evo sta sam ja to izdvojila...

     Prvo je neki tanji kaputic, prvo me je privukao svojim dizajnom, veoma je neobican, elegantan, i divnih je boja, veoma lepo osmisljen. Drugo me je privuklo nestvarna cena koju mozete videti zajedno sa detaljima klikom ovde >>>Stylish Color Block Turn-Down Collar Long Sleeve Coat 




     Drugo sto mi je zapalo za oko je ova bundica neobicnog dizajna, od vestackog krzna je, nisam kod nas vidjala ovaj model. Cena je veoma privlacna bas kao sto je i ona i moyete je pogledati klikom ovde >>>Women's Casual Faux Fur Black





     I trece na listi ali ne i najmanje lepo je ova jaknica sa kosim rajsfeslusom, i veoma neobicnom kragnom.
Ja necu uyeti nista od ovoga jer imam previse jaknica ali sigurna sam da ce se vama svideti. Ono sto cu ja uyeti videcete u nekim od narednih postova kada mi bude stiglo, sa utiscima.
Ovu jaknicu mozete videti klikom ovde >>>Stylish Long Sleeve Turn-Down Collar Zippered Women's Leather Black Jacket.



     Ostale stvari koje su na fenomenalnom popustu mozete videti klikom ovde >>>black friday clothing deals.
             
                                    Uzivajte :) 

петак, 24. новембар 2017.

BAHAMA MAMA BRONZER BY THE BALM

13:46 1 Comments
Zdravo svima i dobro došli na moj blog. U današnjem postu pisaću vam o Bahama mama brozeru od The Balma, koje ima veoma inspirativno pakovanje, pogotovu kad krenu ovi hladniji dani a sa njima i moja patnja za letom i morem.
A to fenomenalno pakovanje izgleda ovako




Recite zar nije inspirativno? Toliko da baca u drugi plan ono što je unutra.

     Pakovanje je od kartona, na magnet, i to odličan, neće se otvarati ukoliko ga budete nosili u torbici, veoma je praktično i skockano. 
Sadrži ogledalce što pakovanju daje dodatnu otmenost a i za novac koji ċete dati za ovaj bronzer i ne treba očekivati ništa manje.




     Boja bronzera kada ga otvorite ne dajte da vas zavara, jer na prvi mah deluje pretamno, ali obzirim da nema toliku pigmentaciju to neće tako izgledati na vašem licu osim ako ga ne nadogradjujete.
     Odličan je jer je mat i to iz dva razloga po meni. Prvi jer se može koristiti i za konturisanje lica a drugi je zato što je za problematičnu kožu i kožu sklonu bubuljicama preporučljivo koristiti mat bronzere i rumenila.
     Boja ovog bronzera je savršena jer nema onog narandžastog tona. Savršeno se blenda i uklapa, opet kažem nije toliko pigmentovan pa moze i na svetliji ten, što je moj slučaj, a ko ima tamniji ten može ga nadogradjivati. Ja ga koristim uglavnom za večernje izlaske, što je sad redji slučaj.
   Takodje dobra stvar je i to sto je kompaktan i ne trusi se, odlicno reaguje i na četke od prirodne i na četke od sintetičke dlake. Ono što mu je mana je cena koja je 2560 dinara, bar što se lilly drogerija tiče, ali za ovaj novac dobićete višenamenski proizvod koji takodje mozete koristiti i kao senku što nisam napomenula prethodno.


     Nadam se da vam se post svideo, pišite mi o čemu bi ste voleli još da vam pišem.




Hvala na pažnji 😘

Zaful Black Friday! Credit cards at the ready!

00:46 0 Comments
Zaful Black Friday! Credit cards at the ready!


This Friday is special, it's the BLACK FRIDAY(Nov. 24, 2017)(https://www.zaful.com/black-friday-cyber-monday-sales-preview-2017.html?lkid=11978329), are you already gearing up to overfill your shopping appetites? If you love a good style steal online retailer, ZAFUL will probably be the first port of call when shopping online. This year, ZAFUL BLACK FRIDAY SALE offers you: Even more insane deals than ever & The Big Sale last even longer! But before you hop into Zaful's BLACK FRIDAY SALE, do a research and plan wisely is a smart way to save more cash. Let's check out our A-to-Z guiding list and do things right!
Big Promotions(Nov. 24 - Nov. 29)

Be ready for the biggest discount of 2017. From (November 24th - November 29th), buy 3 and get 1 for free at Zaful's best seller list(BUY 3 GET 1 FREE)! If that's not what you're looking for, we have our "New faves & New arrivals" zone standing by. Up to 50% OFF discounts are waiting to satiate your fashion needs!
Zaful Black Friday Carnival(Nov. 24 - Nov. 29)
Cutthroat price is the most common thing during Black Fridays(BUY 1 GET 20% OFF BUY 2 GET 30% OFF BUY 3 GET 40% OFF). Who doesn't love cheap goods? From November 24th - November 29th, 3 different discounts: 20%/30%/40% will be marked on selected products!
40% off select items on Nov. 24 & Nov. 27
30% off select items on Nov. 25 & Nov. 28
20% off select items on Nov. 26 & Nov. 29
Look carefully and memorize it by heart(or your cell phone).Don't mix up the time and lose your opportunity. That is to say: Set an alarm clock!

Shipping & Refund
2 days free standard shipping (24th & 27th ), 5 days free express shipping!( 24th - 29th )(Over $79)
From 24th - 29th you may refund by using self-service as well. Return warranty extended to 45 days. This is a service upgrade only for Black Friday.
Share Your Order To Get It Free! (Nov.24- Nov.29)
Getting freebie is easy. Screen-shot your order during ZAFUL BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY. Share it on your Facebook/Instagram/Twitter with (#ZFfree) and tag (@zaful). 15 lucky winners will be chosen from all and will receive her/his full order cost to the original payment account! Let become the luckiest person this month among all your friends!
Win Free Gifts (Nov.27- Nov.29) & Gift Cards (Nov.24- Nov.26)
1) Once your shopping bag reaches $79 from November 27th to 29th, you can choose a secret gift! There are various selections to discover. No spoilers here, check it out yourself!
2)From November 24th to November 26th, 10 winners with the highest daily order amount wins themselves a gift card! Who will be the final winner? (The gift card value equals to 50% of the order price, up to $100.)

Hope you find this guide helpful, but also be advised, this is just a bit, and there are more to discover, Zaful Black Friday sale(BLACK FRIDAY SALE)are waiting for you to explore. Don’t miss this opportunity or you will have to wait for another year!

Rosegal Black Friday Sale 2017

00:26 0 Comments



Rosegal Black Friday Sale 2017

 

 


Rosegal Black Friday dealsROSEGAL BLACK FRIDEY DEALSare coming up. up to 85% Off with huge amount of discount coupons and system upgrades. This guide will help you save your precious time and more money. Please make sure reading this before beginning your shopping tripROSEGAL BLACK FRIDAY SALE.


 

 


Mystery Discount



Verify your E-mail to get a valuable coupon is a good deal. Use it during the Black Friday & Cyber Monday Sale

BLACK FRIDEY & CUBER MONDAY SALE and save more of your hard earn money is what we hope to see. By submitting your E-mail, you are able to receive coupons up to 20% Off, and each can be used twice as well. (Nov.24~Nov.29). The coupon will be sent to your E-mail after November 21st. Don't miss it.



Welcome Gift For New Members (Nov.24~Nov.29)

From November 24th~ November 29th, every new sign-up members will receive a 20% Off coupon. When the time pass, it drops to 15%. This is the best opportunity to join us!





Play Lucky Draw https://www.rosegal.com/lucky-draw/?from_shopping_guide



Rosegal Lucky Draw LUCKY DRAWsystem is now online. Use your Rosegal points to spin for gifts. Cost only 100 points for each spin, but the gifts are amazing. Have a try, cause why not?

Free Coupons Huge Giveaway (Nov.24~Nov.29)

Run out of coupon? Don't worry about it, we got you covered. From (Nov.24~ Nov.29), over 100000 valuable coupons will be given out daily. Including coupons for category / hot sale products and more.Be smart and collect them to your advantage. And make sure you don't forget to use them.

Best Prices & Best Deals Ever (Nov.24~Nov.26)




Discount up to 85% Off during Rosegal Black Friday Sale. The biggest sale of 2017. Use these codes down below for further cut price!BUY 1 GET 2 FREE

FRIDAY20 20% Off for once. Only serve the first 200 members of each day. Be quick!
FRIDAY1818% Off for three times. Everyone could use it!
FRIDAY$5 OFF $49/ $15 OFF $99/ $35 OFF $199. No limit.

Also, remember to Use sitewide Code:RGVIPto enjoy another extra 12% Off and the BUY 1 GET 2 FREE zone (Pack of 3 Under $59). Explore and find your faves!




Service Upgrade

 




Free tracking over $30 and 45 days return warranty. You don't need to pay for the annoying tracking number anymore if you choose the flat rate shipping method and ordered over US$30. 45 days return warranty will as well improve our service.

Winning By Sharing






Last but not least, during (Nov.24~Nov.29), Shop in Rosegal and screenshot the order details might make you become the winner. Share the screenshot on Instagram or Facebook contest post with #RGBLACKFRIDAY. Rosegal will choose 3 random winners every day. Each winner will receive a $100 Gift Card.