O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

субота, 30. децембар 2017.

Kupovina sa Gamiss-a/čizme preko kolena

00:04 0 Comments
Zdravo svima. Evo mene sa novim postom i naravno novim sajtom na koji sam naisla. Ovoga puta u pitanju je sajt GAMISS.

Ovde sam uglavnom gledala čizme preko kolena i kako to ide kod mene idemo od najlepših 😀.

Prve koje su mi zapale za oko i zbog kojih sam i krenula da razgledam cizme, su ove teksas čizmice.




Pored toga sto cizme preko kolena nikad nece izaci iz mode mislim da ni teksas nikad nece tako da je ovo stva u koju se definitivno vredi ulosžiti. 
Predivne su jednom rečiju a vi ih mozete pogledati detaljnije klikom na sledeći link:


Druge koje su me podjednako oduševile kao predhodne su ove džombaste malo 😀



Sigurna sam da će mišljenja biti podeljena  ali ljudi moji koliko ja volim ovu džombastu obuću to je čudo. Ovo je neka opustena varijanta i uz svasta se može kombinovati. Možete ih detaljno pogledati klikom na sledeći link:

I poslednje ali ne i manje lepe su ove klasične, neupadljve, bez ikakvih detalja. Ali odlicne u svakom pogledu i za svaku kombinaciju apsolutno. Možete ih pogledati detaljnije klikom na sledeći link:




Nadam se da vam se moj izbor svdeo. U nekim od narednoh postova videćete sta sam ja to ppručila (kada bude stiglo).
Hvala vam što me pratite 💋

уторак, 26. децембар 2017.

KUPOVINA SA DRESSLILY-ja BROJ DVA

05:55 0 Comments
POZDRAV SVIMA U NASTAVKU VAM PISEM STA MI JE TO JOS STIGLO SA DRESSLILY-ja
PRILIKOM OVE KUPOVINE SEBI SAM UZELA TRI BLUZICE, JEDNA ME JE SKROZ ODUSEVILA DRUGE TU I TAMO. ALI POCECEMO OD NAJLEPSE STVARI :). TAKO JA I U ZIVOTU KO NA POSTOVIMA, PRVO ODRADIM ONO STO MI JE MILO PA ONDA ONO STO BAS I NIJE :D.
BLUZICA KOJA ME JE ODUSEVILA PRE SVEGA SVOJIM KVALITETOM, PRELEP PAMUK, KOMBINACIJA JE PAMUKA I SPANDEKSA.PREMEKANA, PREUDOBNA, ODLICNA ZA KOMBINOVANJE. MODERNA JER JE U OMBRE FAZONU, SUPER PRIKRIVA STOMACIC, SVE NAJ NAJ O OVOJ BLUZICI KOJU MOZETE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Front Twist Long Sleeve Ombre T-shirt




DRUGA BLUZICA KOJE JE STIGLA JAKO MI SE SVIDELA NA SAJTU, ZBOG BOJE, ZBOG NATPISA, JA OBOZAVAM NATPISE, ALI NIJE MI SE TOLIKO DOPAO MATERIJAL, JA GA BAS I NE PODNOSIM, U PITANJU JE KOMBINACIJA POLIESTERA I SPANDEKSA, PA ETO KOME NE SMETA SIGURNO CE BITI ODUSEVLJEN. MOZETE JE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>> Thanksgiving Letter Print Thankful Top


TRECA PO REDU ME JE NAJMANJE ODUSEVILA, TAKODJE KAO I PRETHODNA ZBOG MATERIJALA KOJI MI NE PRIJA, MESAVINA POLIESTERA I SPANDEKSA. ONA JE NAPRED SKROZ OTVORENA MODEL MI SE JAKO SVIDEO, MORA NESTO ISPOD DA SE NOSI, JA SAM IMALA U GLAVI KADA SMRSAM ISPOD NEKA CRNA MAJCA.
KAKO IZGLEDA MOZETE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Marled Button Embellished Plunging Top



DOK PISEM OVAJ POST UPRAVO MI JE STIGAO VELIKI PAKET SA DRUGOG SAJTA, NAREDNIH MESEC DANA POSTAVLJACU VAM PO DVA LINKA STA SVE IMA TAMO ZANIMLJIVO. SNIMILA SAM I VIDEO I USKORO CU GA POSTAVITI. BICE TO MOJ PRVI VIDEO I NADAM SE DA CE VAM SE SVIDETI ONO SOT SAM KUPILA, HVALA STO ME PRATITE :*

KUPOVINA SA DRESSLILY-ja

04:40 0 Comments
POZDRAV SVIMA <3
EVO MENE U NOVOM POSTU U KOM CU VAM POKAZATI STA MI JE TO STIGLO SA >>>DRESSLILY-ja .
U OVOJ KUPOVINI  UZELA SAM SEBI FARMERICE  I TRENERKU. 



TRENERKA ME JE ODUSEVILA. KADA SAM JE PORUCILA ISKRENO SAM JE PORUCILA JER MI JE DELOVALA UDOBNO I OPUSTENO, MISLILA SAM NEKA NEKA IMAM NESTO ZA PO KUCI DO PRODAVNICAE I TAKO, NISAM SE NADALA OVAKVOM KVALITETU ISKRENO. NIJE MI DELOVALA NA SLICI NESTO POSEBNO A JESTE, UZIVO JE STO PUTA LEPSA. DEBELA JE OD ODLICNOG JE MATERIJALA, VELICINE ODGOVARAJU NASIM VELICINAMA. JA SAM PORUCILA L, NECU VAM STAVITI SLIKU KAKO MI STOJI DA SE NE BI STE RAZOCARALI, JER PROSTO MENI JE OSTAO STOMAK OD PORODJAJA KOJI SE NIKAKO NE POVLACI, I TO NE DELUJE LEPO BAS NA MENI. MOZETE JE POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Stylish Long Sleeve Hooded Sweatshirt + Slimming Solid Color Pants Women's Twinset




DRUGO STO SAM UZELA PRILIKOM OVE KUPOVINE SU FARMERICE. TANJI JE TEKSAS U PITANJU, VEOMA SU ZANIMLJIVE, NE STEZU U STRUKU I DUBOKE SU TAKO DA SU IDEALNE I ZA NAS PUNIJE. IMAJU IZVEZENE CVETOVE SA STRANE NA BUTINI I NA LISTOVIMA DOLE ISTO SA STRANE. NIJE PREVISE UPADLJIVO JER SU PLAVI CVETOVI UKLAPAJU SE UZ TEKSAS NEKAKO SE STAPAJU TAKO DA SU NEKA MIRNIJA VARIJANTA.
MOZETE IH POGLEDATI KLIKOM OVDE >>>Floral Embroidered Skinny High Waisted Jeans


NADAM SE DA VAM SE MOJA KUPOVINA SVIDELA, STIGLA MI JE JOS JEDNA PORUDZBINA SA OVOG SAJTA U KOME CU VAM PISATI U SLEDECEM POSTU.
HVALA NA PAZNJI :) :*



субота, 16. децембар 2017.

NOVOGODIŠNJI UKRASI

16:16 0 Comments
Zdravo moje dame, ukoliko me pratite na instagramu videle ste da novogodišnji ukrasi spadaju u moju svakodnevnu kupovinu 😂. 
Koliko ja volim novogodišnje praznike ja to ne mogu da vam opišem, radujem im se više od svakog deteta u to sam ubedjena i verujem u deda mraza i tačka. Mojoj deci niko neće srušiti tu iluziju, nisu je ni meni rušili, i kad sam shvatila da ne postoji, moji mama i tata su nastavili da budu moji deda mrazovi 😂 (i ako imam 32 godine i dvoje dece ja kukam za poklonom 😂😂😂).
Moja jelka je mala da bi stali svi moji ukrasi zato ja imam dve jelke. Ove godine okitila sam samo jednu u našem stanu. Sliku ću postaviti tek kada okačim sve ukrase jer nameravam da ih još kupujem ali želela sam sa vama da podelim gde sta ima jer će posle biti kasno.
Ove godine kineze sam posetila na sajtu i to na Aliexpres-u i stigla su mi tri prelepa andjelčića i srma koja je savrsena jer je čvrsta. Andjelčići su negde oko 400 dinara a srma ispod 100. Kad sam videla koliko su dobre poručila sam još, nisam sigurna da će mi stići do nove ali neka su neka ima 😁.





Najviše ukrasa kupila sam u RODI, što za nas što za poklon, jer su ove godine imali savršen izbor i izuzetno pristupačne cene. Evo nekih od ukrasa.





Takodje sam obišla i JYSK i to pre nego što je počela ova akcija sada. Sada su jako povoljni i imate preeeelepe ukrase za male pare, ja ću ga ponovo obići a ko je u mogućnosti neće se pokajati ako ode. Ja sam uzela samo one dve figurice cena za obe je bila 360 dinara. Odlične su jer mogu poslužiti kao višenamenski ukrasi ne samo za novu godinu.





A ove nedelje smo i obišli Jumbo, nemojte ići neće vam biti dobro...Milion ukrasa a ja sam izasla samo sa ovim sto ćete videti na slici. Znači tu nema šta nema, platu bih svoju ostavila. Cene su ok. Ovaj set srcića je 400 dinara, andjeo 60 a ova metalna jelkica 180.




Ostalo mi je jos da odem do URADI SAM, snaja je tamo našla par predivnih ukrasa koje želim da imam ako nadjem šta staviću slike na instagram🎄.
Nadam se da vam se ovaj post svideo i hvala na pažnji 😙